Tatar Ramazan Dizisi

Home » , , » Tatar Ramazan 22.Bölüm Fragmanı İzle

Tatar Ramazan 22.Bölüm Fragmanı İzle

Tatar Ramazan 22.Bölüm Fragmanı izle, Tatar Ramazan Yeni Bölüm Fragmanı, Tatar Ramazan Bölüm Fragmanı, Tatar Ramazan 15 Aralık 2013 Pazar

Beyefendi'nin oğlu Emir, Çavuş ile birlikte hastaneye gerelerek Tatar Ramazan'a tuzak kurdu ve bayıltarak onu Beyefendinin inine götürdüler. Aslında Çavuş'ta Beyefendiden kurtulmak istediği için Ramazan'a yardım etmektedir. Öte yandan Ramazan'dan haber alamayan arkadaşları endişelenmektedir. Ramazan'a ulaşmak için Ertuğrul'dan yardım isteselerde Ertuğrul'da Beyefendinin yerini bilmediğinden pek yardımcı olamadı. Emir'in bir gazeteciye suikast düzenleneceğini öğrenen Ömer ve Elmas gazetecinin yerine geçerek Emir'le karşı karşıya geldiler ve Emir'in onları Beyefendinin inine götürüp Ramazan ile buluşmalarını sağladılar. Ramazan ilk defa Beyefendi ile karşılaştı ve büyük şok yaşadı. Çünkü Beyefendi onun Ovacık hapsanesinden tanıdığı ve yardım ettiği, ipten aldığı Seyit'ten başkası değildir.
Seyit, Tatar Ramazan'ın ölüm fermanını verdi. Ramazan'ın son gecesini oğluyla geçirmesine izin verdi ve Ramazan, Kerim ile buluştu. Sabah olunca Seyit'in adamları ve Çavuş, Ramazan ve arkadaşlarının infazını gerçekleştirmek için ormanlık bir alana götürdüler. Burada Seyit'in adamları Ramazan ile arkadaşlarına silah dayamış öldürecekken Çavuş, Seyit'in bütün adamlarını temizleyerek can düşmanı olan Ramazan'ı kurtardı. Öte yandan Ebru hastanede gözlerini açtı ancak Ramazan'ı bulamadı. Ramazan kurtulduktan sonra hemen Kerim'i ve diğer çocukları kurtarıp Ebru'nun yanına gitti kavuştular. Dizinin son bölümlerinde Emir, Ertuğrul'un evini bastı ve yatalak karısının başına silahı dayadı. Ertuğrul, Emir'e o senin annen dedi ve dizi bitti. Tatar Ramazan 22.Bölüm'de heyecan kaldığı yerden devam edecek.

0 yorum:

Yorum Gönder