Tatar Ramazan Dizisi

Home » , , » Mutlu Ol Yeter Dizisi / ATV Yeni Dizi

Mutlu Ol Yeter Dizisi / ATV Yeni Dizi

Mutlu OL Yeter Dizisi
Atv Ekranlarına Yeni Dizisi Geliyor. Ekranlarıns evilen oyuncularının yer aldığı Dizi merakla Atv ekranların'da bekleniyor. Bir Mahalle Dizisinde 2 Ana Karakter üzerinden maceralarını anlatıcak olan Dizi Nisan Ayın'da ekranlarnızda

Sıcacık mahalle havasını verebilmek için gerçek bir mahallede çekilen Mutlu Ol Yeter İstanbulda hiç bilinmeyen istasyon semtinde geçen, içinde aşk, komşuluk ve herkesin kendinden bir şey bulabileceği bir hikâyeyi anlatıyor.

Dizide Ali Atay (Can) ,Öner Erkan(Güneş) , Ertan Saban ( Babür), Aslı Enver (Zeynep) Sait Günay ( Ziver ) ,Tülay Bursa (Şerife) , Seda Türkmen ( Ayşe), EfeTuncer (Vefa) , Ayten Uncuoğlu ( Azize Afife) , Fırat Albayram ( Devrem), NilGünal ( Nurten) , Yılmaz Gruda ( Ziya) , Erkan Üçüncü ( Bakkal) , Metin Büktel ( Medik) , Bülent Seyran ( Kamer), Göktay Tosun ( Manav) , Bedia Begovska (Rona) , LuranAhmedi ( Dayı) , EMRE ERTUNÇ- KUBİLAY ÇAMLIDAĞ- EROLALPSOYKAN ( Kahve Üçlüsü) karakterlerine can veriyor.
Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alpin üstlendiği Mutlu Ol Yeterin yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu oturuyor. Senaryo ekibinde ünlü karikatürist Yiğit Özgürün de olduğu dizi, kaliteli espri anlayışını ekran karşısına taşıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder